ROZTANČÍME VÁM VAŠÍ PÁRTY!
SVATBY, ZAHRADNÍ PÁRTY A VEČÍRKY, FIREMNÍ AKCE, FESTIVALY,
SPORTOVNÍ A DĚTSKÉ DNY.

NAŠE KUCHAŘSKÁ KAPELA UMÍ HRÁT AMERICKÝ ROCK'N'ROLL, ŠPANĚLSKÉ FLAMENGO,
FRANCOUZSKÝ CHANSON, JIHOAMERICKOU SAMBU

DOKONALOST DOTVOŘÍME JAPONSKÝM JEMNOPOHYBEM A NEJOBLÍBENĚJŠÍMI SLADKÝMI SVĚTOVÝMI TEČKAMI
Z DÍLNY NAŠEHO MISTRA CUKRÁŘE.


MY JSME CATERING !

 

 

Sestavte si Vaše menu podle kuchyně, kterou preferujete.

Česká

-hovězí tataráček s opečeným chlebem 

-lehce zauzená šunka od kosti se smetanovým křenem 

-paté z drůbežích jater s jablečným želé a brusinkami 

-výběr z tradičních českých sýrů s ořechy a domácí marmeládou 

-silný kuřecí vývar s játrovými knedlíčky a zeleninou julien 

-vepřové a kuřecí mini řízečky 

-konfitované kachní stehno s brusinkovým zelím 

-hovězí žebro pečené na paprice a černém pivu 

-hovězí líčka se svíčkovou omáčkou

- filátko pstruha s celerovým pyré

 

Francie

-terina z husích jater foie gras s cibulovou marmeládou  

-plátky uzeného lososa s limetovým creme fraiche

-plátky zauzených kachních prsou Magret 

-kaviár s francouzskou bagetou s creme fraiche

-francouzská cibulová polévka s bílím vínem a sýrovým toastem 

-grilovaná kachní prsa Magret s pomerančovou omáčkou 

-vepřová panenka/hovězí svíčková wellington pečená v listovém těstě s bylinkami

-pečené kuřátko na červeném víně s kořenovou zeleninou 

-beef bourguignon s marinovanými cibulkami 

- filet lososa pečený s bylinkovým máslem s bernskou omáčkou 

 

Středomoří 

-carpacio: marinované plátky hovězí svíčkové s lanýžovou majonézou a rukolou

-houbový salát s rukolou a plátky parmazánu 

-výběr z tradičních italských uzenin s marinovanými olivami  

-tomatová bruschetta s mozzarelou a bazalkou 

-minestrone: zeleninová polévka se sýrem pecorino 

-mušle slávky na bílem víně s bylinkovou focaccioa 

-vepřová porchetta s grilovanou zeleninou 

-Paella - šafránová rýže, kuře, chorízo, krevety, mušle, zelené fazolky

-variace čerstvých těstovin dle sezonních surovin 

-treska obecná pečená v pancettě s rozmarýnem

 

Tex-mex 

-variace salátů: coleslaw, caesar, avokádový s kozím sýrem 

-marinované krevety s chilli a česnekem 

-tuňákový tartar s avokádem a marinovanou tapiokou 

-brambory Louisiane: s modrým sýrem a zelenou cibulkou  

-chipotle: bramborový krém s chilli a čedarem 

-domácí hovězí mini cheese burger - slanina, rajče, cibule, majonéza 

-výběr grilovaných mas: hovězí steak, pikantní kuřecí křídla, medová vepřová žebírka 

-chilli con carne: hovězí nudličky v pikantní omáčce s fazolemi a zakysanou smetanou 

-"Creole Jambalaya" - pečená jasmínová rýže s krevetami, parmskou šunkou, rajčaty, řapíkatým celerem, paprikou a koriandrem 

 

Asie 

-Salát z rýžových skleněných nudlí - kuře, řapíkatý celer, chilli, koriandr

-wakame řasy s grilovanou chobotnicí a sezamovým olejem 

-Smažený jarní závitek plněný zeleninou, rybí omáčka, chilli

-variace sushi: maki, nigiri, california roll

-krémová kukuřičná polévka s kokosovým mlékem a kari 

-zelené kari: kuřecí, vepřové, hovězí s bambusovými výhonky, kokosovým mlékem a zelenými fazolkami

-kuřecí špízy satay s arašídovou omáčkou 

-glazovaná vepřová žebírka s omáčkou hoisin 

-tori karaage: kousky kuřecího masa marinované v zázvoru, česneku a sezamu 

- mušle slávky s pikantní tomatovou omáčkou s kokosovým mlékem a koriandrem

 

Stačí napsat Vaši představu, obratem odpovíme a domluvíme s Vámi vše.

 Catering, Burger Bistro, Sushi
Adresa

Catering, Burger Bistro, Sushi
Míšeňská 2/92
Praha 1 - Malá Strana, 110 00

IČ: 04231864, DIČ: CZ8712121616

Kontakty

Email: info@streetcatering.cz
Jan SOUČEK
HEAD CHEF
František MADĚRA
FOUNDER
Telefon: +420-731 486 921
Telefon: +420-731 486 921